Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

1.ZÁHORSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Přátelský zápas CSKA Brno : JB Stavební

titulní obrázek

29.1.2008 od Zdenka Kölblová, 70x přečteno

CSKA Brno odehrálo svoje první přátelské utkání proti cizímu soupeři. Nedopadlo to nejhůř.

Dne 19.1.2008 odehrál tým CSKA Brno svoje historicky první přátelské utkání proti JB Stavební, účastníku ligy BALLH. Jelikož stále nevím, jak se mám k článku o této události postavit (ať napíšu cokoliv, vychází mi z toho značně neobjektivní slátanina), pojmu celou záležitost formou ankety:

Vyjádření hráčů CSKA (účastníků zápasu i nedělního tréninku) – všichni se poměrně jednohlasně shodli na tom, že celý tým hrál výborně, jedinou slabinou byl gólman, resp. gólmanka.

Vyjádření diváků zápasu – hokej se nám vcelku líbil, místy byly vidět i docela zdařilé akce, hezké přihrávky a zajímavá zakončení, na hráče v modrých dresech byla opravdu pěkná podívaná.

Vyjádření kapitána JB Stavební Martina Jelínka – zápas byl pro nás zajímavou zkušeností, jsme moc rádi, že jsme se s vámi mohli utkat. Hrálo se v trochu pomalejším tempu, než jsme normálně zvyklí, což nám vyhovovalo, mohli jsme to tak snadno ubruslit i v šesti hráčích a také jsme si mohli vyzkoušet nějaké nové věci, na které normálně nemáme prostor. Vítězství nám dalo hodně potřebné pozitivní motivace a za to vám velmi děkujeme. Pokud mám hodnotit výkon CSKA, máte v týmu několik dobrých individuálních hráčů, ale dohromady to ještě moc nefunguje, potřebujete se trochu lépe sehrát. Byli jsme velmi překvapeni tím, jak dobře zvládáte techniku bukaření, za tu bychom vám dali jedničku z hvězdičkou. Každopádně doufáme, že si tuto akci ještě někdy zopakujeme.

Vyjádření ČTK – ačkoliv hráči JB Stavební nastoupili jen v šesti, neprojevil se tento handicap nijak zvlášť a modří předváděli technicky pěkný a svižný hokej s pěknými zakončeními. Hráči CSKA Brno měli na své straně nevýhodu malých zkušeností a bruslařských a herních nedostatků, ale přesto dokázali se svým o třídu lepším soupeřem držet důstojně krok. Většina gólů do branky JB Stavební padla po chybách obrany v přečíslení bílých hráčů nebo dokonce přímo při samostatných nájezdech. Tuto strategii využíval tým CSKA velmi často a kdyby se akce vždy úspěšně podařila, přehrál by svého soupeře na celé čáře. V obraně CSKA Brno překvapil svým výkonem Míra Partyka, který by svou obětavostí a herní disciplínou mohl jít svým spoluhráčům příkladem. Před CSKA je ještě dlouhá cesta k hokejové dokonalosti, ale už při troše snahy by výsledek 8:6 pro JB Stavební mohl příště být naopak. Utkání se obešlo bez konfliktů, všichni hráči hráli čistě a spořádaně.

Vyjádření gólmanky – mě se to líbilo :) hlavně po zápase v šatně, jako obvykle :)

 

Komentáře

1.2.2008, 16:08 - Martin Kosík

Diky Zdeni, myslim, ze se ti clanek povedl:)) Jinak sem nepochopil jeden vyraz kapitana JB, co je to BUKARENI???