Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

1.ZÁHORSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Play-off BHL je v plné proudu

titulní obrázek

7.2.2018 od Martin Svoboda, 442x přečteno

BHL

Play-off Bystřické hokejové ligy je v plném proudu. Již známe 3 semifinalisty Extraligy - Písečné, AHK Zelenáče a Bystřické Sokoli. Čtvrtý semifinalista vzejde z rozhodujícího 3. čtvrtfinále mezi Strachujovem a Vítochovem. Zápas se odehraje tuto sobotu v 15 hodin. Semifinálové dvojice nejsou ještě známé. V případě, že vyhraje Vítochov, tak se utká s Bystřickými Sokoli a Písečné vyzve Zelenáče. V případě úspěchu Strachujova Bystřičtí Sokoli narazí na Zelenáče a Písečné na Strachujov. Semifinálové boje začnou o víkendu 17. a 18. února.

V 1. lize je situace stejná jako v Extralize. Známe 3 semifinalisty - Toprédo Trpín, Bukov a Opajdu. Zubří a Bolks si to v pátek ve 21:30 rozdají o postup do semifinále. V případě, že vyhraje Zubří, tak v semifinále narazí na Bukov a Trpín na Opajdu. Jestliže vyhraje Bolks, tak v semifinále vyzve Trpín a Opajda bude hrát s Bukovem. Všechny zápasy se hrají na dva vítězné zápasy bez rozdílu skóre. V případě remízy následují nájezdy po třech na každé straně. 

Rovněž se nám rozehrávají zápasy v play-out Extraligy, které hrají neúspěšní čtvrtfinalisté. Budou hrát každý s každým jeden zápas a poslední dva týmy budou hrát Baráž s vítězi semifinále 1. ligy. V sobotu je naplánované utkání HC Lísek a HC Tišnov.