Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

1.ZÁHORSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Superpohár Deníku Vysočiny zůstal v Bystřici

titulní obrázek

16.4.2018 od Martin Svoboda, 387x přečteno

BHL

V sobotu 14. dubna se na zimním stadionu v Bystřici uskutečnila obnovená soutěž o Superpohár Deníku Vysočina. Jednalo se o jednodenní turnaj, kde se měly utkat vítězové Bystřické, Žďárské a Velkomeziříčské ligy. Současně s tím se měli odehrát zápasy mezi výběry jednotlivých lig. Na poslední chvíli nám bylo oznámeno, že týmy ze Žďárské ligy nepřijedou. Proto si to mezi sebou rozdal pouze výběr Bystřické a Velkomeziříčské ligy a vítěz BHL HC Bystřičtí Sokoli a HC Lukáš vítěz Velkomeziříčské ligy.

Výběr BHL vyhrál nad svým soupeřem 7:5 a potvrdil kvalitu Bystřické ligy. Bystřičtí Sokoli rovněž porazili svého soupeře v poměru 7:5 a těší se ze zisku Superpoháru Deníku Vysočina.

Jménem Bystřické hokejové ligy bych chtěl poděkovat hráčům Výběru BHL a Bystřickým Sokolům za reprezentaci naší soutěže.

Sestava Výběru BHL:

Jakub Škorpík "G", Lukáš Bednář, Václav Měsťan, Ivan Podsedník, Tomáš Břenek, David Kašuba, Petr Vybíral, Filip Urbánek, Radek Hájek, Leoš Píštěk, Antonín Klimeš, Miloš Petr, Petr Pachovský, Luboš Bárta.

Sestava Bystřických Sokolů: Vlastimil Svoboda, Radek Korbička, Roman Sís, Martin Horák, Martin Svoboda, Petr Tomášek, Petr Sádecký, Jiří Svoboda, Radek Špatka, Milan Tomášek, Miroslav Pech "G"