Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

1.ZÁHORSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Oznámení

titulní obrázek

9.9.2008 od Petr Havliš, 50x přečteno

Zápis ze Schůze BHL

Zápis

Pravidelné předsezónní schůze BHL

konané dne 2.9.2008

 

 

Místo konání:          Bar PaP, Hokejové haly dětí a mládeže, Střední 26, 19:00

 

Přítomno:

8 členů BHL, omluven zástupce týmu HC Mamuti a HC Panthers, nepřítomen zástupce HC PVC, schůze byla tudíž usnášeníschopná

 

Po diskusi byly odhlasovány následující závěry z předsezónní schůze:

1.            Byla odsouhlasena změna Stanov BHL a Herního řádu BHL. Zásadní změnou je úprava čl.4 Hráči, kdy dle nového znění v BHL nesmí nastupovat registrovaní hráči aktivně hrající v daném ročníku oficiální soutěže ČSLH a přísné sankce v případě porušení těchto pravidel (oba dokumenty budou následně zveřejněny na webu AHL).  

2.            Do nového ročníku soutěže se nepřihlásil tým PVC. BHL se proto zúží na 10 týmů. V důsledku toho je nutné vyjednat změnu smlouvy s pronajímatelem ledových ploch (VSK Technika Brno, o.s.) – vyřídí předseda Petr Havliš.

3.            Stav pokladny je ke dnešnímu dni dle předloženého peněžního deníku Jirkou Sklenářem  49.800,-. Týmy se dohodli, že týmu PVC propadá kauce a celý zůstatek bude brán jako navýšená kauce zbylých 10 týmů, tedy kauce na tým je nyní 5.000,-Kč. Startovné na nový ročník ve výši 1.500,-Kč složí týmy do začátku soutěže (předání Jirkovi Sklenářovi do 1. soutěžního utkání).

4.            Rozhodčí i časomíru bude i nadále nasazovat ČSLH (pan Ing.V.Sklenář), ten bude rozesílat nasazovací plán na každý měsíc a týmy si budou hlídat jména rozhodčích (rozhodčím, kteří se nedostavili, můžou volat – v nasazovacím plánu uveden telefon, a hlásí je vedení BHL, které oznámí „hříšníky“ na ČSLH).

5.            Soupisky s uvedením jména, příjmení a RČ musí být zaslány vedení BHL do 15.9. Hráče si vedoucí týmů obdobně jako vloni sami nominují k 12. Soutěžnímu ročníku, který je již založen (administrátorské přístupy pro vedoucí jednotlivých klubů jsou stále v platnosti na www.ahl.cz ). Vedení BHL následně po obdržení soupisky potvrdí hráče k soutěžním utkáním.

6.            Editace zápasů na net bude provádět dle dostupnosti Michal Churavý, Jirka Sklenář nebo Petr Havliš. Výsledky zápasů budou oba vedoucí mužstev posílat po utkání Michalovi.

7.            V průběhu roku by měli registrovaní hráči pokračovat ve svém odregistrování, protože stále zůstává otevřená varianta, že pro příští rok budou vytvořeny Průkazky ČSLH pro amatérské soutěže. Hráče klubů, které již aktivně nepůsobí (alespoň 2 roky se nepřihlásily do soutěží ČSLH) nám na žádost „potvrdí“ pan Ing.V.Sklenář (namísto souhlasu těchto klubů s odregistrováním).

 

 

Zápis mimořádné schůze BHL provedl  Petr Havliš, předseda BHL.