Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

1.ZÁHORSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Řešení sporu v play off

titulní obrázek

15.3.2009 od Robin Bala, 95x přečteno

Prosim o Vase vyjadreni ke sporu mezi tymy DR.MARCO a DEVI, predem Vam dekuji!
play off
HC DR.MARCO TEAM vs. HC DEVI


    Dobry den pani hokejiste. Chtel bych Vas poprosit o vyjadreni k nasledujicim udalostem, ktere se odehrali tento tyden mezi vyse zminenymi tymy. Pral bych si abychom tuhle situaci rychle vyresili a neovlivnili prubeh play off.

V pondeli 9.3. jsme se shodli s Havlickem, ze odehrajeme prvni domaci zapas ve ctvrtek ve 20:30 na CEZ ARENE. V ten den mi Havlicek poslal mail, kde ho budu citovat "Odveta druhý zápas play off je v sobotu 14 00 hod. na CEZ ARÉNE. Náhradní termín není mozný. Zatím Ahoj, zbytek domluvíme ve ctvrtek." na tento mail sem mu odepsal, ze se omlouvame, ale v sobotu nemuzeme prijit a prosil ho o jiny termin - beznadejne. Ten mail uvadim  protoze se k tomu jeste vratim pozdeji.

A nyni prejdu k samotnemu zapasu, ktery se odehral ve ctvrtek 12.3. na CEZU. Z utkani jsem mel velke obavy a bohuzel se me cerne myslenky vyplnily. Protoze jiz ve 4. minute hrac c.10 Šmejkal vrazil na hrazeni naseho hrace, ktery musel byt odvezen do nemocnice a jeste ten vecer mu byla sesroubovana klicni kost, momentalne se nachazi na traumatologii. Utkani provazely emoce, ovsem od zacatku do konce, aniz bychom se nejak provinily nekteri hraci DEVI sli doslova po krku. Mam pocit, ze tento zapas nebyl vubec o fair-play, ale o tom kdo koho drive "zabije". Take se myslim, ze kapitan by mel jit prikladem a umet se chovat a vystupovat. Pan Havlicek od zacatku do konce nam nadaval do curaku, zmrdu a svym asi nejhrubsim vyrazem matka je kurva, tak to si myslim, ze opravdu prehnal, tohle by si nemel dovolit. V utkani byl zranen jeste jeden hrac, ktery ma neco s vazy v koleni.
Dalsi vec k tomuto zapasu je, ze na soupisce DEVI bylo uvedeno pouze 10 hracu, mame zaber kdy jich je na stridacce minimalne 11. Ja osobne se domnivam, ze jich bylo 12. Coz je opet v rozporu s pravidly.
Po skonceni utkani, kdy jsem sel za Havlickem do satny pro penize a podpis zapisu se opet se pan Havlicek ukazal. Zapis podepsal a nedal mi ani Kc za led, ze oni maji zaplaceny led v sobotu a my platili dneska, pokud dobre umim cist, tak v pravidlech je napsano ze led se plati na pul!!!! Dalsi perlicka byla, kdyz sem mu rekl, ze to teda budu resit s vedenim, ze napisu Vojtovi a on to bude resit s vedoucimi tymu. Na to mi bylo odpovezeno, ze Vojta nic neni a ze on je vedeni.
Co se tyce 2. utkani, jak jsem zminoval, melo se hrat v sobotu 14.3. od 14:00 na CEZ ARENE, tak jsme  tam byli a zadny led nebyl. Overoval jsem si to na CEZ ARENE a pan Havlicek nemel objednany zadny led, na lede v tu dobu byla juniorka Vitkovic. To znamena, ze nam prakticky lhal a lhal i Vam nebot tvrdil, ze maji objednany led na sobotu ve 14:00 a ze je to zaplaceno - nic takoveho mi na CEZ ARENE nepotvrdili. Coz si myslim, ze je opet zavazne poruseni pravidel.

Tyhly udalosti bych chtel uvest a poprosit Vas o pomoc - kontumaci  zapasu, ci diskvalifikaci tymu HC DEVI, nebot porusili pravidla jak v prvnim, tak v druhem utkani. Jelikoz jsme tady prvnim rokem, nevime jak to presne tady chodi, kazdopadne jsme si precetli pravidla a jsou tady nesrovnalosti, ktere jsou  v rozporu s pravidly. A ta hlavni vec je zdravi, v nazvu mame amaterska soutez a domnivam se ze nikdo z Vas by nechtel byt v kuzi Davida, ktery lezi na traumatologii kvuli "prasecimu" zakroku hrace DEVI. Pral bych si, aby hrac i tym nesly za toto nasledky, protoze zdravi mame vsichni jenom jedno! A taky si myslim, ze vedeni neni jedinny Havlicek samotny.

Dekuji za Vase vyjadreni,
s pozdravem Rob
HC DR. MARCO TEAM

Komentáře

20.3.2009, 9:47 - Robin Bala

Omluva tymu HC DEVI.
Vcera probehla schuze na, ktere byly vysvetleny nesrovnalosti mezi tymy DEVI a MARCO. Tym HC DR.MARCO se timto omlouva za nektere uverejneni mylnych informaci (sobotni led a vetsi pocet hracu na soupisce), tyto informace byly mylne.

Tymy se dohodli a odehraji spolu druhou cast utkani play off. Na kterou Vas srdecne zveme. Utkani se odehraje v pondeli 23.3. od 20:15 na CEZ ARENE!!!
HC DR. MARCO TEAM

17.3.2009, 0:20 - Lukáš Kužma

Po přečteni všech přispěvku a mailu od vedoucich tymu si myslím že bude lepši pro zdravi všech hraču aby se odvetne utkani raději vubec nehralo...a pokud se nakonec odehraje tak to dopadne špatně!Jinak souhlasim se všim co napsal Pavel Šaroun

17.3.2009, 1:54 - Ondřej Starostka

myslím že to nedopadne špatne podle toho co říkal robin o svých hračich

17.3.2009, 6:57 - Marek Rydzoň

Určitě by se odehrát mělo.Myslím,že to tentokrát dopadně právě dobře po všech těch příspěvcích...

17.3.2009, 16:33 - Jakub Gulaši

Ahoj kluci,souhlasím ze vším co napsal Pavlík šaroun,a né proto že hrajem spolu a jsme kamarádi,ale proto že je to chlap,který ví co píše a myslí to dobře a je to jediný člověk který mě dokázal uklidnit :)....hráli jsme ze Starou bělou a byla to super serie...bez emocí prostě pohoda.....A proto doufám že se všechno uklídní a soutěž bude šlapat dál.....1,Jinak bych chtěl strašně moc pochválit Vojtu a ostatní kteří dělají všechno tohle.....Hlavně tyhle stránky,jsou super.....2,Je to super soutěž tak ji nekažte tím že si tu budete nadávat a urážet se,tohle mě strašně sere,ikdyž jsem se tu taky párkrát zapojil.....Jinak se na vás těším příští sezonu...sportu zdar a hokeji zvlášť.....Gulaši Jakub

19.3.2009, 16:21 - Stanislav Havliček

Pane Kužma nebuďte prorok ,nechápu proč by to mělo dopadnout špatně ,nikdo nikdy nikoho nechtěl zranit ani zranit nechce.Řeší se tady nesrovnalosti ohledně utkání a určité chování ale na hokej to nemá vůbec vliv ,tak si prosim vás vaše postřehy které tomu nepřisluší odpusťte děkuji

15.3.2009, 18:32 - David Manek

Psal jsem tady ze ten borec se mi ani neomluvil a pred chvili mi volal a myslim ze se ferove omluvil, tak si myslim ze co se tyce toho faulu na me tak bych to uz dal neresil...

15.3.2009, 19:09 - Ondřej Starostka

doufám že s toho vytřískaš aspoň čokoladu :)

15.3.2009, 21:32 - Vojtěch Kačmařík

Tohle zní celkem férově! Přesto že jsi z toho souboje odešel jako vážně zraněný. Neřeší to ale zbytek zápasu a další otazníky, které vyvstaly ... ?

15.3.2009, 21:44 - Jiří Sasin

No výborně.Ještě aby jste se dohodli na tom druhém utkání a nebude problém.Věřím že se s Havlíčkem dohodnout dá.A že někdo sprostě nadává?Je to hokej a emoce k tomu patří,Standa to tak jistě nemyslel.Mělo by se o postupujícím rozhodnout na ledě a né u tzv. zeleného stolu.

16.3.2009, 11:25 - David Manek

Vojto to samozrejme ostatni veci neresi;-)

15.3.2009, 14:19 - Marek Rydzoň

Ahoj chlapi!!!TAk to koukám.Asi to s hokejem tento duel moc společného neměl.Zatím žádný názor nepíšu.Musíme dát dohromady nějaké stanoviska,ať víme co a jak pořešit.Hráči Dr.Marco přeji tímto brzké uzdravení.Marek

15.3.2009, 13:15 - Vojtěch Kačmařík

Já bych se snažil celou situaci vyřešit a hlavně to nezamést pod stůl. Jelikož tento protest má vliv na další zápasy playoff letošního ročníku, mělo by se to co nejdříve vyřešit. Minimálně postup s placením ledu a nabídnutým termínem se mi zdá být podivný ...

15.3.2009, 13:24 - Vladimír Sedlář

přesně tak, nebuďme jak parlament a dojďeme (my jako AHL) k výsledku.Chci k tomu ještě říct, že když pan Havlíček Havel řekl, že Vojta není nic a on je vedení, tak já za celou sezónu potřeboval cca 20 věcí a jednou jsem to řešil s Lindrosem, jinak vždy s Vojtou, takže to nic, ať si nechá pan Havlíček na doma.
Tak nevím, ale IHC dá radu o žalobě (má pravdu) a Vojta napíše, že by se to mělo řešit, ale já nevidím jinou osobu než Vojtu, která by měla říct, vyřešíme to tak nebo tak.Hlasování, kontumace ve prospěch jednoho nebo druhého, prostě někdo by se toho měl chopit a ne ať i my (NHL, zase nemyslím sebe nebo ELVAC) přehazujem zodpovědnost než bude pozdě.
Tak mi řekněte kdo to rozhodne? Protože do týdne musí být rozhodnuto, aby se vědělo kdo jde dál.
Ja vidím, tak si Devi do zápisu nechalo dopsat další dva lidi, aby jich bylo 12, vtipné.

15.3.2009, 13:33 - Vojtěch Kačmařík

Jenom pro upřesnění toho zápisu, domácí byli Marco, zápis obsahoval 2 brankáře a 10 hráčů do pole. Ale podle dostupných informací hráčů bylo více, tak nevím ... tím nechci říct, že Devi někde udělali chybu, ale také to není tak, že si nechal někdo někde někoho dopsat ... to ne!

15.3.2009, 22:31 - Robin Bala

Dekuji za Vase nazory a stanoviska. Jsem rad, ze se hrac Devi s Davidem domluvil. Nic mene to neznamena, ze nechci dale resit problem pla off. S panem Havlickem jsem se snazil domluvit, beznadejne. Jirko emoce do zapasu patri, ale nadavat matce do kurev, no nevim, chtel bych videt tvou reakci. Nic mene to neni v rozporu s pravidly. V rozporu s pravidly je, ze devi nastoupili s 12 hraci a na soupisce jich bylo 10, dale nezaplatili led, pan Havlicek se mnou o tom nediskutoval, krom toho napsal do mailu ze jedinny mozny termin 2. zapasu byla tato sobota, my jsme tam byli a na lede byla juniorka vitkovic, cili utkani by melo byt zkontumovano v nas prospech, podle pravidel. Myslim, ze porusil vice nez jenom jedno pravidlo. Kdyby se dalo jednat, tak Vas nebudu obtezovat, bohuzel nas situace dostala tak daleko.

15.3.2009, 13:02 - Lukáš Kužma

Už jsem to tady psal v minule!Neni nic jednodušiho než podat na hrače DEVI trestni oznameni za ubliženi na zdravi!UJen chci připomenout tomu hrači ktery zpusobil to zraněni,a dofam že si to přečte.Jen vyjezd zachrane služby s Lekařem stoji 15tisic korun!a to nemluvim o operaci a nasledne pooperačni peči.Takže pokud soud rozhodne o vině tak rozsudek bude zaslan zdravotni pojištovně a ta bude vymahat veškere naklady na lečeni po vinikovi,je to všem jasne?! Potom se mužou solidarně višchni hrači DEVI složit na sveho spoluhrače...A ještě k tomu zapasu,opravdu za mužstvo DEVI nastoupilo 12 hraču par minut jsem sledoval

15.3.2009, 13:27 - David Manek

Zdravim panove. Jsem to ja co skoncil v te nemocnici. Uz nekolik lidi mi rikalo at na toho hrace podam trestni oznameni, ale stale nevim a to s toho duvodu ze se to proste pri hokeji stat muze, ikdyz takove zakroky do neho nepatri a uz vubec ne v amterske lize... a to nejak nepocitam to ze se ten borec neobtezoval ani omluvity(to sorry co rekl jak sem lezel na lede jako omluvu neberu)...je to takove 50 na 50...

15.3.2009, 13:35 - Vojtěch Kačmařík

Hlavně, aby jsi byl co nejdříve zase v pořádku Davide! Pravda je, že stát se to může. Pamatuji případ kdy měl kluk v našem týmu také zlomenou klíční kost po souboji s hráčem Orlů asi před 2 lety, ale jestli to vyl vůbec faul, tak na 2 minuty ... jinak už jsem mluvil s Markem Rydzoněm, aby kontaktoval Jiřího Chamráda, který utkání pískal, aby pokud možno podal objektivní názor na celý zápas a tento konkrétní zákrok.

15.3.2009, 13:44 - Vladimír Sedlář

Teď o tom všem tak plácáme s klukama na icq, takže za Elvac hlavně přejeme brzké uzdravení, zbytek je podřadný.

15.3.2009, 13:46 - David Manek

dobre, kdyz budes potrebovat jsou k dispozici i kontakty na lidi co to videli s tribuny, myslim ze budou taky docela objektivni. jinak diky za prani:-)

15.3.2009, 12:40 - Vladimír Sedlář

už jsem tuhle reakci poslal všem zástupcům týmů na mail, takže to dávám i veřejně sem.

Ahoj všichni, nevím jak to má vedení v plánu řešit a nevím jestli nějaké
vedení je ještě funkční(kromě vedení pana Havlíčka), když vypadli
Medvědi, ale možná by se to mohlo odhlasovat, takže z toho co jsme četli,
tak Elvac si myslí, že druhé utkání by mělo být kontumováno ve prospěch
Marca, ať už z jednoho nebo druhého bodu porušení pravidel.