Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

1.ZÁHORSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Setkání zástupců týmů ZAMHL

titulní obrázek

31.3.2009 od Jakub Štětkář, 87x přečteno

Na pátek 10. dubna 2009 v restauraci U Sedmi hříchů je naplánováno setkání zástupců jednotlivých týmů ZAMHL.

Schůzka začíná v 17.30 hod a za každý tým je možná účast pouze JEDNOHO! zástupce.

Komentáře

22.4.2009, 10:57 - David Otáhal

Čau,
svolávat zrovna celou pětku nebo všechny hráče to asi ne, každý má určitě dost soudnosti a navíc si přiznejme, že o ty organizační věci se v každém týmu starají max. 2-3 lidi a zbytku je to popravdě úplně ukradené a nikdy by se nějakého schůzování neúčastnili. Šlo mi o to, aby se tam zúčastnili zástupci týmů - tečka. Víc než 2 z jednoho týmu nepřijdou. A pokud ano, hlas mají pořád jenom jeden. Navíc se tak může předejít tomu, že se pak budou dodatečně vylučovat hráči z odsouhlasených soupisek.
Co se týká vyřazení hráčů - tak ano, to jsou ty pochybné závěry. Od nás nikdy nepadlo něco takového, že Galandr nebyl nikdy registrovaný, byl u nás na soupisce jako náhradník a protože jsem měli ze začátku sezóny hodně zraněných tak nastoupil.
To že je právě Jirka Galandr u nás nejlepší, to opravdu nikdo z nás absolutně netušil (a to mi můžeš nebo nemusíš věřit, ale prostě to tak je). Jestli někdo z přítomných tole věděl, stačilo to přece oznámit.
Soupisky se odsouhlasovali stylem, ano toho známe, ten hrát určitě může nebo naopak ten v žádném případě ne. Kolik takových hráčů je v celé soutěži?
Extrém ovšem nastal u hráčů kteří ještě aktivně hrají - na tyhle se žádné výjímky vztahovat nemůžou. U hráčů kteří skončili před několika lety se přece tohle dohodlo a respektovalo. Závěr tenkrát byl jednoznačný - tímto se soupisky uzavírají, jsou dány tyto výjímky a hotovo. A za tím se má stát. Jinak je to schůzování někdy zbytečné. Tím ale nechci popírat to, že se snažíte o stanovení nějakých pravidel. Jenom se nesmí po schválení takhle měnit.

25.4.2009, 11:09 - Jakub Štětkář

Ahoj, já už nevím, jak to mám napsat, aby to bylo srozumitelné. Toto je můj poslední příspěvek na dané téma.
1. Na schůzi jeden člověk s jedním jasným názorem.
2. Ad Galandr:
To je snad vtip, co tedy píšeš. To si berete na soupisku hráče, o kterém nic nevíte? Když to řeknu na tvrdo, dostali jste si ho na soupisku podvodem. Kdybyste řekli pravdu o jeho hokejové minulosti, nikdy by neprošel. Argument, že když už byl jednou schválen, tak že se nesmí vyloučit? No to snad nemyslíš vážně, když jste si ho dostali na soupisku jen díky zatajení jeho hokejové minulosti!!! Takže si máme my napsat do týmu nějakého kluka třeba z Kroměřížska, kterého nikdo ze zástupců nebude znát, já řeknu, že to je rybníkář a bude to v pořádku, i když se ukáže, že je hokejově někde jinde než rybníkářský hokej?? Takhle by to mělo fungovat?? Jasně jsme si řekli, že "hokejky" do ligy už ne!
A jako pokrytectví nejvyšší rázu vidím ten fakt, že si tady dovolíš ohánět se tím, že Galandr byl jednou schválen a už by neměl být vyřazen, když jste to byli právě VY, váš tým HC Napajedla, který požadoval vyřazení bratrů Řiháků z týmu Šneků ze stejného důvodu. Taky se neřeklo na schůzi o tom, že hrávali hokej a jen díky tomu prošli! To už je úplná schizofrenie...
A to, že je Jirka Galandr "v pohodě borec" a nedělá průsery, hraje slušně o podobně, to je úplně vedlejší! Mira Okál by taky třeba byl v pohodě, ale do soutěže ho neberem!!
Tolik a už naposled k tebou uváděným "POCHYBNÝM ZÁVĚRUM" ze schůze. Jestli výše uvedené nejsi s to pochopit a přiznat si fakta, které jsou naprosto jasné a mluví proti vám, tak to už opravdu nevím, jak to říct. Opakovat už jednou řečené a jasně vyslovené je pro mne ztrátou času.

8.4.2009, 12:36 - Lukas Ondra

Ahoj .Chtělo by to hlasovaní udělat znovu ,protože si myslím že pokud nebyla plná učast všech zástupců týmů tak je to nefér .Třeba u nás u Sneků mame dva hráče kteři hráli asi před 6 lety jsou to jediní jinak tam jsme vyloženě rybnikaři a i když hráli tak se podívejte kde jsme skončili na konci sezony .Tak nevím ,proč by nemohli hrat dál s tím že alespon´trochu vyrovnají hru s ostatnimy týmy .S pozdravem Lukáš

9.4.2009, 11:46 - Jakub Štětkář

Šest z osmi je dostatečný počet. Navíc tady ani není co měnit, to, že jste skončili poslední nemá na rozhodování vliv. Podle tvého uvažování.. my jsme skončili předposlední, takže na kolik takových hráčů máme nárok? Na jednoho nebo jednoho a půl? Tady není co řešit. J.Š.

1.4.2009, 13:30 - David Otáhal

Můžete mi někdo objasnit proč se může účastnit pouze 1 zástupce týmu? Logiku to moc nedává, teda pokud to není nějaká divná kalkulace vycházející z předchozích "setkání" kdy kritika na kterou nejsou pádné argumenty se nepřijímá? Pokud tam budou i třeba 4 zástupci jednoho týmu, tak hlas je vždy pouze jeden. Proč tedy pouze jeden může být přítomen, nemají u 7 hříchů dost místa u stolů?

Bylo by to titiž rozhodně dobré prodiskutovat na místě několik pochybných závěrů které se "odsouhlasili" na poslední schůzi kde nebyl dostatečný počet zástupců a popřely se tam všechny pravidla dané před začátkem sezóny (uzavření soupisek, ze kterých se pak odsouhlasení hráči - asi po zázračném prozření přítomných účatníků - vyločili pro účast v následujícím ročníku). Opravdu mám několik otázek , min. za HC Napajedla, na které bych chtěl znát jasnou odpověď. Rád je dodám písemně. Chtěl bych také poždádat o přeložení schůze na termín od 16.4.2009 a později. Díky
David O.

8.4.2009, 8:43 - Jakub Štětkář

Ahoj. Tvůj dotaz se tedy pokusím zodpovědět. Nevím proč drtivá většina týmů může na takovou schůzi poslat jednoho zástupce a někomu to dělá potíž. Mnohem lepší je sednout si u jednoho stolu a probrat to v úzkém okruhu lidí. Kdyby si každý tým vzal "několik zástupců", tak tu schůzi taky můžeme dělat v pětadvaceti lidech. Nebo proč rovnou nevzít třeba celou pětku? Nebo svolejme teda všechny hráče. Copak jeden zástupce není svéprávný a nevysloví názor týmu?
K "pochybným závěrům" z minulé schůze... asi máš na mysli vyřazení některých hráčů pro příští ročník, konkrétně čtyř. Měl by sis uvědomit, že dva z nich byli projednáni a následně vyřazeni na základě podnětu právě vašeho týmu. Jestli chceš, můžu ti ten mail od vás naskenovat. Vyřazení se dotklo i jednoho vašeho hráče, toho nejlepšího. Je s podivem, že vy jste na předsezónní schůzi tvrdili, že v životě nebyl nikdy registrovaným hráčem! Na základě tohoto tvrzení byl odsouhlasen. Ale kdybyste řekli před sezonou pravdu, tak by nikdy odsouhlasen nebyl. Tolik k těm "pochybným" závěrům z minulé schůze.
K termínu. Bohužel termín schůze měnit nebudem, myslím si, že se informace o konání schůze objevila na netu s dostatečným předstihem.
Měj se. J.Š.