Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

1.ZÁHORSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Co pije CSKA?

titulní obrázek

19.9.2009 od Zdenka Kölblová, 54x přečteno

CSKA : Kings 6:5

Ahoj kluci, já vím, že jsem vám to za vyhraný zápas slíbila, ale byla to pěkná blbost (a už to nikdy neudělám:)). Ono nemá cenu se do článku nutit, pak to dopadá přinejmenším politováníhodně. A ani nechci počítat kolikátá je tohle už verze. Dlužno říci, že mě od pondělí přešlo zklamání, vztek a několik dalších nepřiměřených emocí, které ty předchozí verze poněkud poznamenávaly. Takže….

Zápas začíná. 1:0. 2:0. CSKA předvedlo ukázkový útok. 3:0. Kings betonují obranu. 3:1. 4:1. Kings po samostatném úniku 4:2. Kapitán CSKA obrací oči v sloup. 4:3. Jeden rozhodčí roztomile upadl. 5:3. 6:3. Kings se nevzdávají. 6:4. CSKA chybuje v obraně. 6:5. Konec.
Hrálo se v poměrně ostrém tempu…. atd. atd. atd…

Stačí vám to? Ne? Chjo, to je škoda, mě už nic nenapadá :)
Dobře, pojďme si tedy trochu popovídat. Mám dotaz. Co jste to tam, k čertu, na tom ledě tentokrát vyváděli? No, vlastně mi ani tak nejde o led, ale o tom, co jste pořád dělali na trestné lavici. To byla naše střídačka tak přeplněná? Nebo raději dáváte přednost odpočinku o samotě? Nebo jste prostě jen občas netrefili na tu správnou stranu kluziště? :)
Vím, že to nebylo tentokrát jednoduché. Pruhované duo se skutečně činilo a takový Kocourkov se skutečně jen tak nevidí. Několik z vás (ostatně i soupeřů) skutečně dostalo trest trochu omylem, asi aby se časoměřič na svém postu nenudil. Ale nalijme si čistého vína, bez viny úplně nejste. Těžko se teď budeme dohadovat jestli jste si začali vy a nebo Kingové, a i když bych si ráda myslela, že rozhodně oni, tak s čistým svědomím nemůžu.
Fakt je ten, že nejste žádné ubrečené princezny, co by si nechaly něco líbit, to vím. Jsem ráda, že se o sebe dokážete na ledě postarat. Ale když se k tomu přidá trochu ostřejší soupeř ve značně znevýhodněné situaci (početně), který se vlastní vinou dostane do pozice prohrávajícího a ještě navíc má ve svém středu výstavního magora, a okoření se to stavem, kdy je nutno nechat v hádajícím se týmu třetí pětku na konci zápasu sedět aby se udrželo upachtěné skóre, což rozhodně nemá za následek příjemné emoce (a nejen emoce), tak dostaneme koktejl, který chutná trpce, vypadá jako odstáté splašky a bolí po něm hlava. A třešnička na ozdobu v podobě vítězství je napůl shnilá a s pěkně vypaseným červem uvnitř.
No a neříkejte, že vám tohle chutná? Takže, co s tím aby se to neopakovalo?
Naštěstí nikdo z vás není v tak vážném stavu, že by potřeboval před zápasem sedativa (což bychom ovšem doporučili některým Jágrovým fanouškům z řad soupeře) a tudíž nebude třeba žádných drastických změn a opatření. Ale recepturu na míchání vítězného drinku upravit musíme. Bojovnosti a chuti vyhrávat je tam dost, ale ubrala bych zlosti a vzájemného osočování a přidala občas nějaký úsměv. A radost z hokeje. Hodně radosti, protože ta chutná skvěle a není jí nikdy dost.
No, jsem zvědavá na příště. Zázrak napoprvé nečekám, ale i teplej lahváč bude lepší než toho. A pevně věřím, že se časem dopracujeme až k ušlechtilé whisky bez ledu:)

P.S.: Tullamore Dew, prosím pěkně. Děkuji :)