Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

1.ZÁHORSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

HC Radegast

titulní obrázek

2.11.2010 od Jan Turek, 158x přečteno

Hráč týmu HC Radegast Pavel Šíma, uvedený na soupisce jako N (neregistrovaný) byl shledán jako DR (dříve registrovaný - HC Šternberk).

Hráč týmu HC Radegast Pavel Šíma, uvedený na soupisce jako N (neregistrovaný) byl shledán jako DR (dříve registrovaný - HC Šternberk). Z tohoto důvodu jsou týmu HC Radegast kontumovány všechny zápasy, kterých se hráč účastnil. Pro dodržení povoleného limitu DR hráčů na soupisce, bude vyškrtnut Lukáš Grund.

Komentáře

6.11.2010, 17:01 - Lada Horák

Porážka 9 ku 2 není o jednom hráči,panteři mají posbíráno jen to nejlepší a bylo by zajímavé všechny nechat prolustrovat na ČSLH kolik by jich prošlo jako DR.Vyhrávat způsobem kontumace výsledku je od Panterů ubohost.

7.11.2010, 11:41 - František Malínek

Dobrý den, rád budu reagovat.. Jsou schválená nějaká pravidla pro tento ročník a tým Radegastu a nejen on je porušuje od začátku..
1) na soupisce musí být uveden datum narození u každého hráče. (My to splňujem taky pro vaše snadnější ověření našich hráčů na svazu ČSLH)
PŘ: Radegastu chybělo datum u 8 jmen ?? :-) asi pro znemožnění ověření registrace ?? (NEVÍM)
2) na soupisce musí být fotka hráče spolu s tím datumem..
PŔ: Radegastu chyběla v den zápasu fotka u 4 hráčů a z toho jich kolik nastoupilo proti nám ?? (3?), udájně to bylo Honzovi posláno,ale já jako vedoucí a člen komise o tom bohužel nevím..
3) o tom,že má Radegast na soupisce moc DR hráčů a že právě Šíma (HC Šternberk)uvedený jako N hokej hrával ..daší Hyjánek (HC Olomouc)jsme informovaly daleko dřív než v našem zápase- a bylo poukazováno na další nesrovnalosti v soupiskách nejen v Radegastu,ale i v dalších týmech...
4) je povinnost mít na zápase v šatně občanský průkaz pro případnou kontrolu - ten chyběl jednomu z kontrolovaných hráčů Radegastu taky.. já za to můžu ??
----------------------------------------------------------------------
Takže je špatně, že to vyšlo na povrch milý Láďo ??

Pro tebe jedna rada - dřív než budeš tak hloupě a naivně příště psát,tak si zjisti skutečnosti - třeba o týmu Panthers.. v letošní sezoně opravdu ručím za 100% soulad s pravidly narozdíl od tvého týmu kde je hned několik hráčů co hokej hrávalo a to déle jak do 13 let a přitom jsou NEREGISTROVANÍ.. viz. vedoucí p Hroch , p Ptáček a možná někdo další, ale zatím jsme se do vášeho ověřování nepustily, protože potřebujem celý datum narození.. který musí být uveden na soupiskách dle schůze před sezonou na které jsi asi nebyl.. to tě ale neomlouvá, protože pravidla visí na těchto stránkách když klikneš na odkaz ke stažení ...

Já v letošní sezoně provádím kontrolu hráčů které neznám u všech týmů a né jen když prohrajem viz Zvole, Svinov atd..Nás taky letos kontrolovali dvakrát a vše bez závad....

Za prvé chci vědět kdo proti mě hraje a za druhé chci mít jistotu,že když pošlu na svaz jméno hráče s datumem narození,tak mi nedojde zpátky s tím,že takový hráč neexistuje..jako se to stává u těch co nahlásí falešné datum..pak se ověřování zbytečně prodlužuje...
Zápasů na kontumaci tady bylo od začátku podstatně víc kvuli nesrovnalostem v soupiskách atd.. většinu jsme nahlásily disciplinární komisi, ale starat se budem především o to kdo nastupuje proti nám ..

Jinak k tady tomu striktnímu dodržování pravidel jsem byl donucen právě pravidly a discplinární komisí..když jsem totiž k hráči kterého jsem měl na soupisce od začátku poslal fotografii v uterý místo ponděli, tak mi bylo řečeno Radkem vašatou,že nastoupit o víkendu nemuže protože to pravidla neumožňují..Sice Libora Kratochvíla osobně zná, ví že ho máme na soupisce,ale bez fotky, ta byla poslaná v uterý,tak prostě dle pravidel nastoupit nemuže :-(( ..je to naše smula..ale na druhou stranu pravidla platí pro všechny ,tak je potřeba aby je taky všichni dodržovali..

Pokud se v něčem pletu,tak budu rád když mě Láďa nebo někdo další opraví...Ubohost je podel mě psát nesmysly bez toho abych věděl o co jde...

7.11.2010, 12:39 - Karel Dohnal

Ověření hráčů HC Panthers na svaze ledního hokeje je následující:

Jořenek David - N (brankář)
Hruška Pavel - N (brankář)
Dohnal Karel - N
Malínek František - N
Ondruška Petr - N
Čep Libor - N
Pospíšil Petr - N
Skála Aleš - N
Camfrla Antonín - N
Dohnal Jan - N
Hrudník Zdeněk - N
Augustin Pavel - N
Zimáček Jan - N

Všichni tito jmenovaní hráči figurují na soupiskách OAHL, kde byly na svaze ověření pro letošní sezonu. Z minulých ročníků, kdy v této soutěži také působily ještě pod názvem RRL byly prověřeni na svaze i tito další hráči:

Kolpák Josef - N
Rozman Milan - N
Ondráček Robert - N
Křivánek Jiří - N
Kratochvíl Libor - N
Kneifel Ladislav - N
Vaníček Zdeněk - DR
Šenk Libor - DR

To je 21 hráčů z 25 členné soupisky, kteří jsou oficiálně ze svazu ověřeni. Toto ověření chybí pouze u 4 hráčů a to jsou:

Grulich Miloslav
Sekáč Kamil
Šopík Vítězslav
Kohout Tomáš - hrával za mláděž v Uničově, ale splňuje pravidlo do 13 let a nad 40 let věku. Tedy také pro soutěž AHL je N.

U zbývajících 3 hráčů, které ho nemají si toto ověření můžeš Laďo klidně na svaze nechat udělat. Třeba budeš úspěšný a podaří se ti u nějakého z této trojice jeho případnou dřívější registraci prokázat.

Já bych také moc rád viděl i u ostatních týmů takhle v podstatě celou soupisku kopletně svazem ověřenou. Možná bysme byly v některých případech i mile překvapeni.

To jenom na obhajobu týmu HC Panthers, aby nás zase nějaký další pisálek podobnými argumenty zbytečně nenapadl jak na tom naše soupiska doopravdy je.