Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

1.ZÁHORSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Posezónní schůze BHL

titulní obrázek

28.4.2011 od Petr Havliš, 81x přečteno

17.4.2011 se konala posezónní schůze BHl. její závěry najdete v článku

Zápis

posezónní schůze BHL

 

konané dne 17.4.2011

 

 

Místo konání:           Bar PaP, Hokejové haly dětí a mládeže, Střední 26, 19:00

 

Přítomno:

8 členů BHL, 1 kandidát členství v BHL (KLH Brno), omluveni zástupci týmu Mamuti, Jiříkovice, Panthers a Gingilla Fighters, schůze byla tudíž usnášeníschopná.

 

Program a závěry posezoní schůze:

1.            Byla vyhodnocena sezóna 2010-2011 a předány poháry a individuální ocenění:

1.místo - Medlov ROS, 2.místo – HC TIKO, 3. místo - HC Petrov Brno; individuální ocenění viz statistiky na www.ahl.cz

Sezóna byla hodnocena jako úspěšná, osvědčilo se Play-off a BHL bude v obdobném modelu pokračovat a hrát základní část i play-off i v nadcházející sezóně.

2.            Bylo diskutováno složení BHL v novém ročníku 2011-2012:

V novém ročníku BHL bude pokračovat 11 stávajících členů, tým ASIO Jiříkovice ze soutěže odchází, naopak byl přijat nový tým (KLH Brno). BHL 2011-2012 by měl mít tudíž opět 12 účastníků.

3.            Startovné a kauce na další ročník zůstanou pro nové týmy nezměněny – 1.500,-Kč startovné a 3.500,-Kč kauce. U loňských účastníků bude startovné i kauce převedena do dalšího ročníku. Stav pokladny je ke dni konání schůze 47.400,-Kč.

4.            Schůze odhlasovala, že nový ročník bude sehrán opět v Rosicích, pravděpodobně od poloviny září. Jednotlivé týmy předloží soupisky nejpozději 14 dnů před začátkem 1. zápasu soutěže, tedy do 30.8.2010. Vedení BHL má příslib 6 hracích jednotek týdně v obdobných časech jako letos a za stejných cenových podmínek. Fan klub HC Kometa Brno požádala o možnost sehrát zápasy na domácím ledě v Rondu. To bude dořešeno v průběhu léta. Soutěž by měli dle předběžného příslibu jako rozhodčí i nadále řídit pánové Gejdoš a Král. Zůstat by měl i časoměřič Šimerle.

Nicméně vedení BHL v průběhu asi 2 týdnů ověří ještě i možnost sehrát BHL na halách mládeže (jednání s Ing.Fadrným, provozovatelem hal) a v případě konkrétní a výhodné nabídky bude předseda iniciovat diskusi a nové hlasování o místě sehrání zápasů BHL.

5.            Na post předsedy BHL rezignoval z časových důvodů Petr Havliš. Na tuto funkci byl navržen a jednomyslně schválen Michal Churavý.

 

Zápis posezónní schůze BHL provedl  Petr Havliš, odstupující předseda BHL.

Komentáře

5.5.2011, 8:06 - Martin Pokec

Vidím, že Petr Havliš "odchází" z vedení ligy. Tímto bych mu chtěl tak nějak obecně poděkovat za dosavadní práci :-) Pokec, Petrov

3.8.2011, 10:38 - Jiří Sklenář

Tak vidím že se Churavý postupně na toho přece jen dostal, tak ať mu to jde . A vítám tímto Petra Havliše v dresu Hc FALCONS v lize OBL kam postupně všichni přejdete :))