Úvodní stránka. 
Česky In english
Přihlásit se přes: Facebook

1.ZÁHORSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

Divize B      Divize C     
Divize A      Divize C     
Divize A      Divize B     
              

Profesionální dresy přímo od výrobce

titulní obrázek

22.3.2012 od Zdenka Kölblová, 166x přečteno

Iceshop doporučuje

Nabízíme Vám řešení jedné z nejdůležitějších otázek - výroby nových hokejových dresů, na kterých můžete důstojně prezentovat sponzory Vašeho klubu.

Naše dlouholeté zkušenosti ze spolupráce s profesionálními kluby jsou naší výhodou. Můžete se spolehnout na náš profesionální tým, který má za sebou každoročně výrobu několika tisíc dresů. Věřím, že dokážeme za velice výhodných podmínek uspokojit i Vaše požadavky.

Naše dresy používají jak profesionální hokejové kluby z nejvyšších soutěží, kterým nabízíme individuální přístup, tak také amatéři, kteří mohou využít kvalitu našich produktů za příznivé ceny. Jako dnes již jeden z mála výrobců vyrábíme dresy v České Republice, což zaručuje kvalitní zpracování, které důsledně kontrolujeme.

Nabízíme Vám možnost pohodlného výběru a objednání výroby dresů, to vše na profesionální úrovni.

Na našem webu: http://www.bison.cz/cz/hokejova_vystroj/ si můžete prohlédnout předpřipravené designy, vyžádat si cenovou kalkulaci, nebo si nechat zdarma připravit grafický návrh zcela podle Vašich požadavků. Věřím, že tam naleznete dostatek inspirace pro to, aby dresy právě Vašeho týmu byly ty nejoriginálnější.

Ohlasy našich spokojených zákazníků si můžete sami ověřit na našem webu ve fotogalerii týmů v našich dresech: http://www.bison.cz/cz/bison_tymy_hokejova_vystroj/

Pro lepší představu o námi vyráběných dresech se můžete podívat na fotografie vyrobených hokejových dresů: http://www.bison.cz/cz/foto_dresy_hokejova_vystroj/

Aktuálně můžete využít naší speciální akci, díky které máte možnost získat k vyrobeným hokejovým dresům zdarma profesionální puky Gufex.

Díky naší spolupráci s předním evropským výrobcem hokejových puků a držitelem certifikátu oficiální hrací puky IIHF, firmou Gufex, můžete nyní získat jejich kvalitní produkty zcela zdarma. Podmínkou je umístění loga firmy Gufex na vaše nové dresy. Přesné umístění loga dohodneme podle designu vašich dresů. Můžete získat 30 puků, při výrobě 15 ks dresů, nebo 60 puků při výrobě 30 ks dresů.
Potřebujete-li pro váš tým nové dresy, využijte tuto jedinečnou příležitost.

Více informací o celé akci najdete na našem webu:

http://www.bison.cz/cz/akce_gufex/